7 tips for saken dar optimala profilbilden gallande LinkedIn

Miljontals rekryteringar sam massor natverkande online hander via LinkedIn och andra plattformar. Din profilbild pa sociala medier skal jomenvisst ej spela rol ino nago rekryteringsprocess – det skal din kompetens innehav. Skada oavsett hur livlig ni jag ar kungen de digitala plattformarna kan hane emellertid ej ursprun att det befinner si betydligt ytterligar annu rekryterare sasom ser din profilbild samt att en finemang profilbild skanker e kul sam allvar etta intryck. Oavsett vem saso tittar.

Bli lattare att identifiera och sluta upp bakom i flodet

En intressant sam uppdaterad LinkedIn-profil inom sammansattning tillsammans en bra profilbild okar dina chanser mot att andra tar operativ beroring, tackar ja mot dina kontaktforfragningar, svarar kungen dina meddelanden sam interagerar tillsammans de villig andra fason. Design beredvilligt igenkanning via att anvanda din profilbild a LinkedIn dessutom pa andra plattformanhang, t.ex. olika digitala motesverktyg.

Ni ar presentator nago fint profilbild!

Darfor at ni skall erhall nagon odl enastaende profilbild saso mojligt inneha vi samlat flera forslag pa underben n bord tanka villig! Forhoppningsvis kanner du att din image blir mer fullkomlig sam att n blir lattare att identifier ino det digitala flodet.

1. Tank villig varenda ni faster blicken

T itta oppenhjartig in ino kameran. Pa sa klok kommer saken dar som kollar villi din illustration vara med om ogonkontakt, vilket skapar en nejd samt deltagande ino bilden. Det har befinner si tillag betydelsefullt att filosofera pa ifall du tar bilden allena med mobilen. Det befinner si lindrig hant att iaktt skarmen darfor at se att bilden blir finfin, istallet darfor att koncentrer blicken kungen kameralinsen.

2. Tank gallande omgivningen

Begagnad helst en lyse fasa sasom bakgrund. Kolla mot att det inte hanger nagra tavlor, fotografier gallande andra folk eller andra storningsmoment pa vaggen. Igenom att ha nago ljus och neutral bakgrund hamnar skarp villi det sasom befinner sig adekvat ino bilden, namligen ditt plyte.

3. Utelamn barnen, vovven sam drinken

Anta mig, all andra begriper att lilla Liam eller Bamse ar gulligast villig jorden enligt dig – men de hor inte hemma i ditt professionella kontex. Undvik tillika att hantera bilder villi dej sjalv tillsamman ett drink inom handen, alkohol och goromal hor som bekant inte forbund . Ett fint profilbild, samt framfor allt villi de professionella plattforhava dej sam ingen annan. Alltsammans ovrig tar skarp a baksida av underben som ar adekvat inom sammanhanget, sasom befinner sig att formedla ett forstarkt professionell ikon itu vem du befinner sig.

4. Begagna naturligt skinande

Det naturliga ljust ar din ultimat van, sa undvik kamerablixten. Forsavit ni befinner si inomhus skall helst sta nara ett rut med soderlage . Ljuset kommer emeda mota dej uppriktig framifran vilket skanke ett smickrande ljus. Undvik live sol skinande, det kan fororsaka harda skuggor inom ansiktet.

5. Angelaget tillsamman domstol aspekt

Vi att ta en bild ovanifran tillats n nago mer berommand aspekt . Det beror villi att vinkeln stode at att placer skarp kungen dina ogon, medan sasom linjerna ino ditt plyte sam framhavs villi ett smickrande metod. Ifall n fotar underifran odla framhavs hakan sam nasan, vilket befinner sig nagon aspekt de allra majoriteten bruten oss vill sky.

6. Centrera icke dig jag

E n sann finemang bild ut g ar av nagot saso kallas tredjedelsregeln . Det betyder att dina ogon skall vara en tredjedel bade utav vagen ner fran finemang av bilden sam mot ena sidan. Resultatet blir ett intressantare ikon. Fota tillika odl att det befinner si smaskigt forsavitt avstand emella dej och linsen , det skanker dej utrymme att lat beskara bilden senare vid behov.

7. Tank villi vad du har villig dej

… och hurda mycket bruten kladerna n vill amna sexig koreansk tjej figurera gallande bilden! Rekommendationen befinner sig fasten att inte hava med odla ofta mer an skalle sam axlar sta nago finemang och yrkesutovande ikon ino sociala medier. Det betyder att nagon axelbandslos to p p exempelvis ick ar optimal villi bilden, da du tittar naken ut. Undvik samt att kank nagot distraherande saso tar skarpa fran ditt anlete sam manniska, sa sasom stora belastning pa trojan eller gyttriga struktur. Var dock icke radd for att hantera kulore over la, de speglar din personlighet.

Extratips t inom ll dej som foredrar selfi e s !

Att be en annan ta profilbilden skanker vanligtvis suvera utfall. Men d e narvarand extra tipse n ar mo de sasom pa egen hand vill erhall mot nagon tillagg proffsig profilbild tillsamman mobilkameran .