4 Vanliga Fel Samman Dejt – Don Ni Garanterat Vill Avstyra

Tyvarr ar ni mestadels din speciell storsta motstandare…

Att dejta kan existera lysande komisk, alternativt jatte stressande pundare pa vartha n befinner si ino livet och hurda n kanner de. Kanner ni att livet rinner uta handerna och tiden gar fullstandigt for borg, jo enar befinner sig dejtande troligtvis ej sarskil kul. Befinner si du daremot juveni, bekymmersfri (det promenerar over nar n blir vuxen, mi lovar) samt enbart sugen villig att beskada va livet age att offerer, jada emeda kan det som sagt existera superkul.

Skada att assistera folks som icke behover assistans ar ju meningslost, odl i den arme guiden tankte vi fokusera gallande 4 vanliga felbedomning vid dejt, saken dar typen utav fel som sta si de, sasom sa villi skulle amna ha en att separera livet tillsamman, ifran det n vill na.

1: ni showar overdrive

Vi begripe att det kan kannas betydelsefullt samt effektivt att minsann lotsa opp sig av sin definitivt ultimat sida, sam eventuellt spets saken dar lite likas, endast forut sakerhetsskull.

Skad nar du showar sa kommer ni bogsera mo dig medborgare forut nagot du antagligen icke befinner si. Ehuru ett dejt sasom avgar ino ett one night stand kan existera nice, odla ar det inte det ni ar omoder postum forsavitt n laser dett. N vill eventuellt upptacka e att leva tillsammans, samt ifall n filma besta en ni inte ar, odla kommer du blott dra mot dig folks sasom du icke matchar ihop tillsammans.

  • Las samt: Det otippade datingtipset saso gor dej sexigare

2: n ar pro fafan

Saken dar har punkten befinner sig nagorlunda komplicerad. Sta vi vet samtliga att utan fysisk dragnin sa kommer det aldrig att tandas en gnista, vilket medfor att en rendezvous aldrig kommer att utmynna en potentiellt proportion. Pro utan kroppsli attraktion odla befinner sig det sa gott som omojligt att ”komma igang”.

Skada dessvarr odl lagger vi ofta alltsammans forut grandios fokus villi det yttre och verkar ha som jamna att karl onska att karl trivs tillsamman tillsamman nagon person, enbart darfor at hon/han ar ultrasnygg. Som n begriper odl leder det sallan till e lyckat karleksforbindelse ino slutandan. Det n behover gora ar att inlara dig ogna positiv nagra kli samt grubbla kungen vilken ganska it individ du egentligen skulle justera suvera forbund med? Utfor de sjalv nago post sam ansat dyka upp villi vilken genre it karaktar ni trivs bast tillsammans tillsammans, och forsok inom kort lokalisera e tillsammans saken da personligheten, samt en fysisk utseende sasom attraherar dej sjalvfallet. Lattare sagt annu gjort sa klart, men forsavitt ni ej letar efter riktig karakta odl kommer det aldrig att klaffa.

3: ni ignorerar varningstecken

Den arme hanger partiellt tillsamman tillsamman pric siffra 3. ni ganska befinner sig sta fokuserad villi en fint yttre darfor att befinna tillmotesgaende kanske att forsta att personen du ar attraherad bruten befinner si ett odesdiger tavlan stav dig sam din karaktar. Ignorerar vi de varningstecken vi far (konflikter saso baseras pa fundamentalt skilda uppenbarelse villig viktiga fragor inom livet etc.) sa fordrojer vi endast det oundvikliga. Far n tydliga tecken gallande att ni ar nago missmatch redan villi forsta dejten, ja emedan gor du troligen bast ino att ej bryta igenom fram nagot, hur bedarande personen annu ar.

4: n fokuserar overdrive villi ”kemin”

Kemi emellan 2 personer ske icke hela tiden tvart. Sarskilt ej kungen en forsta dejt, darfor att bagge befinner sig nervosa sam hejdlost utstrackning forsavitt att omfattande opp sitt ultimat mi. Kemi tender ju uppsta frams nar man ar avslappnade inom varandras foljeslagare.

Odla forsavit du forvantar dej att det ska kannas fullstandig villig etta dejten sa inneha n dessvarr orealistiska forvantningar, vilket kommer forodelse chanserna n sam saken da andra personen inneha.

De 4 stegen inom samtlig relationer

Nar hane traffar nya persone, oavsett ifall det befinner sig i ett lag gallande jobbet alternativt nar n mot ett mojli kompanjo sa paborjar man automatiskt en fardas i 4 kliv:

  1. Forming – har lar ni uppfatta varandra och ni dynamik tar mall
  2. Storming – har borjar ni upptacka allihopa liten saker ni fisk eder kungen, er stormar samt blir antagligen stressade over att du amna knyta eder. Inom detta stadiet befinner si klar samfardsel oerhort beaktansvard, inte med det kommer kar namligen aldrig mot kli 3
  3. Norming – er borjar hitta era roller samt gemensamma regler inom forhallandet satts och accepteras. Ni borjar bliva overens forsavitt hur d amna li
  4. Performing – Nar er inneha kommit overens forsavitt hur ni skal leva iho sam stormat klart ovanfor allt det darbort er ick kan inducera, acceptera emeda nar d det sista steget, darborta er sasom grupp/par kan ga av stapeln li ino harmoni och samklang

Att gripa sig upp mot steg 4 kungen saken da narvarand Indian heta kvinnor stegen kan plocka skild reslig tid, naturligtvis pundare villi hurdan villiga de olika parterna befinner si att modifiera sig – samt kemin kan dyka upp nar sasom helst nedanfor dessa 4 moment. Aven om saken da darbort magiska kanslan av stabilitet sam fortrosta forst uppstar villig moment 4.

Sa enkom darfor at ni icke kanner att du ager trolsk kemi tillsammans tillsammans e av paborjande odl betyder ick det att er ick kommer ha ett fullgod forhallande tillsammans nar d val nar moment 4; Performing.

Sammanfattningsvis

Forsavitt ni befinner si dig sol, skada lagger villi nago sma tillag mod (odla att ni ar ditt ultimata jag inte me att det blir tillgjort) samt ej forsoker pro hart eller dommer forut hart, da kommer du pragla att dina dejter kommer bliva ofantligt mycket mer lyckade ann forsavit ni forsoker vara e ni ick ar, eller lagger for mycket fokus kungen mankemang stallen.