Legg merke til søkefeltet oppe til høyre på kontrollpanelet som lar deg søke blant innstillingene. Les Quick start guide for en oversikt over viktige knapper og funksjoner. Produktregistrering Motta forbedret støtte ved å registrere ditt produkt. Din e-postadresse eksisterer ikke i vår database. Å lage en generell beskrivelse for fjerning av alle virus er nok ikke mulig, men med denne metoden har jeg tatt de mest hardnakkede. Klikk på Hjelp, deretter Se etter oppdateringer.

  • Da har vi samlet noen tips under her, og hvis det ikke hjelper kan du levere den til oss for reparasjon!
  • Hvis du ikke har tålmodighet til å vente på meldingen fra Microsoft, kan du også sjekke pc-en din allerede nå.
  • Alle laptop produsenter er pålagt å ha drivere på nettsiden sin.
  • Åpne Start-menyen og skriv inn «Feilsøkingsinnstillinger».

2.trykk på Programmer som du finner oppe til høyre på skjermen. Laste ned ppt «Oppdatering for Windows Update Windows Update er viktige oppdateringer for din PC. Disse skal i utgangspunktet komme første tirsdag i hver måned, men de.» Ikke alle oppdateringer kan installeres samtidig. Da vil du se at det står, som i dette tilfellet, 67 viktig oppdateringer er tilgjengelige.

Når brukeren har delt statusoppdateringen på WhatsApp, vil alternativet “Avbryt” vises på skjermen om kort tid. FixWin er et program som gjør det veldig enkelt å fikse problemer i Windows 10. Det eneste du trenger å gjøre for å fikse et bestemt problem er å først identifisere problemet og deretter klikke på en knapp i programvinduet. Så fra nå av vil WhatsApp-brukere kunne velge forskjellige hudtoner når de velger visse emojier. Denne funksjonen er for øyeblikket tilgjengelig for noen betatestere. Ytterligere funksjoner er planlagt implementert og vil være tilgjengelig snart.

#3: Start Programmer

Hvis du har fulgt fremgangsmåten i denne artikkelen og fortsatt har synkroniseringsproblemer, kan du legge inn et spørsmål i fellesskapsforumene til Office 365. Disse er gode ressurser, og overvåkes av kundestøtteagenter fra Microsoft som kan hjelpe deg. Bruk OneDrive Troubleshooter og se om det gir deg løsningen på dine synkroniseringsproblemer. Hvis OneDrive-synkroniseringen henger seg opp over lang tid og ingenting annet fungerer, kan du prøve en tilbakestilling. Men vær oppmerksom på at dette kan ta litt tid, siden alle OneDrive-filer blir synkronisert på nytt ved tilbakestilling windll.com/nn/dll/microsoft-corporation/dinput8 av OneDrive.

Utløpt Sertifikat Skaper Windows 11

Nødfiksen gjelder en kritisk sårbarhet i samtlige Windows-utgaver som fortsatt støttes. For å stoppe nedlasting av Windows 10, må du blokkere noen oppdateringer, og fremgangsmåten er noe forskjellig på Windows 7 og Windows 8.1. Registrer deg påforumet og spør etter den driveren du leter etter.