In de kolom Download vertelt de link Update je of er mogelijk een nieuwere driver voor je klaarstaat. Let wel, die link voert je haast altijd naar een pagina met diverse drivers. Het is aan jou om uit te maken welke driver wellicht de juiste is. We bespreken de verschillende aanduidingen in het Apparaatbeheer even kort. Wanneer je een uitroepteken op een gele achtergrond ziet, houdt dat gewoonlijk in dat Windows het apparaat wel heeft herkend, maar niet de juiste driver heeft gevonden of kunnen installeren. Zie je in de lijst het ‘apparaattype’ Onbekend apparaat, met daarin een of meer keren het item Onbekend apparaat, dan is Windows er niet in geslaagd het apparaat te herkennen.

Volg de installatiewizard nauwgezet om het nieuwe stuurprogramma te installeren. De rode pijl op de afbeelding wijst naar de grafische kaart. Veelal zit de grafische kaart aan de bovenkant vastgeschroefd aan de computerbehuizing met een kruiskopschroef. Maar vastgeklemd met een kunststof klem die alle uitbreidingskaarten vasthoudt, komt ook voor. En niet alleen om de meest geschikte kaart te pakken te krijgen.

Als laatste komt dan de eerste pagina uit de printer. Ze komen ondersteboven uit de printer, dus na het printen moet ik de pagina’s in de juiste volgorde leggen. Hoe zorg ik ervoor dat bij het printen eerst de eerste pagina wordt afgedrukt? Een goed en gratis programma voor het opsporen van dubbele bestanden is DupeGuru. Een wat vriendelijker programma is Duplicate File Finder Remover . Hier is een gratis versie van, de betaalde biedt meer opties. Het BIOS bevat de basisinstellingen van de computer en is normaliter alleen toegankelijk als je de pc aanzet en direct op F1 of een andere speciale toets drukt.

  • Met een andere truc kun je een 64-bit programma ook identificeren zonder een online verbinding.
  • Blijft de computer continu opnieuw opstarten waardoor het onmogelijk is het vorige stuurprogramma te activeren?
  • Bekijk de handleiding ‘Thunderbird-gegevens naar een nieuwe computer verplaatsen’.
  • Microsoft gaat bij de 21H2-update van Windows 10 stuurprogramma’s van derden voor printers, scanners en andere randapparaten in een speciale map zetten.

Het probleem van een uitgeschakeld apparaat laat zich gemakkelijk oplossen. Er kunnen zich echter nog een enkele andere problemen voordoen die vaak minder snel of minder eenvoudig op te lossen zijn. Functioneert een via USB aangesloten apparaat niet naar behoren dan kunnen er vele oorzaken zijn.

Programma’s

Toch kun je het bestand nog steeds niet bewerken en opnieuw op dezelfde plaats opslaan. Maar dit is geen WOW64-probleem maar een kwestie van ontbrekende toegangsrechten, dus daar gaan we hier verder niet op in. Er zijn echter nog talloze Windows-programma’s waar alleen 32-bit versies van bestaan. Elk 32-bit programma heeft zijn eigen 4 GB aan adresruimte, en dat is meestal ruim voldoende. Bovendien hoeven ontwikkelaars slechts één programma voor beide Windows-architecturen te ontwikkelen en te onderhouden. Want terwijl 32-bit toepassingen onder 64-bit Windows werken, is het omgekeerde niet het geval.

moet u stuurprogramma's bijwerken

Je kan de huidige versie vinden inde lijst met producten. In een README.TXT-bestand dat je kan bekijken als je begint met de installatie van de chipset driver zag ik dat men aanraadt deze te installeren voor de andere drivers. Er is al een andere versie van dit produkt geïnstalleerd. U kunt niet doorgaan met de installatie van deze versie härifrån. Gebruik het onderdeel Programma’s van het Configuratiescherm om de bestaande versie van dit product te configureren of te wijzigen. In de mappen met uitgepakte driverbestanden moet je vaak zoeken naar een bestand met setup in de naam.

Controleren Op Oude Of Ontbrekende Stuurprogramma’s

Komt u er niet meer uit, lukt het niet om de juiste driver te vinden? Een van onze Windows support medewerkers helpt u graag met het oplossen van dit driver probleem. Installeren van de driver kan ervoor zorgen dat de driver blijft crashen en er niet meer gegamed kan worden. Teruggaan naar de oude driver heeft in sommige gevallen ook geen effect meer.